11/11/10

«Ούτε ρατσιστής είμαι. Απλώς αγαπώ τη χώρα μου.»

«Ούτε ρατσιστής είμαι..."

«[...] Αλλά κουβαλάω και μαχαίρι μέσα απ’ το μανίκι».

Και γιατί κουβαλάτε μαχαίρι;

«Γιατί, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να με σκοτώσουν για δέκα ευρώ οι ξένοι που μας μάζεψαν εδώ Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα τους πετάξει όλους έξω. Ακόμα και όσους έχουν χαρτιά και όσους ήρθαν για να δουλέψουν, γιατί παίρνουν μεροκάματα συμπατριωτών μας. [...]

Αυτά λέει και ο ΛΑΟΣ. Εσείς μάλλον τα λέτε και χειρότερα!

«Απλώς συμπίπτουμε. Ο Καρατζαφέρης τα λέει για να κονομήσει ψήφους…»

Ο Διαλεγμένος, γιατί τα πιστεύει βαθιά –μας τα ’χει ξαναπεί εξάλλου. Και τα εννοεί απολύτως. Όπως αυτοί που πήραν πάνω από 5% στις εκλογές την ίδια μέρα που δημοσιευόταν η συνέντευξή του («Επτά», Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 7.11.10)


«Να ψηφίζουν μόνον οι εκλεκτοί»

«Δεν ψηφίζω εδώ και 25 χρόνια. Ποιον να διαλέξω μεταξύ κομπιναδόρων και απατεώνων; [...] Ασπάζομαι την άποψη που είχε ο Βασίλης Φωτόπουλος: Ν’ αλλάξει ο νόμος. Να ψηφίζουν μόνον οι εκλεκτοί. Ποιοι είναι αυτοί, θα το βρούμε».

Μόνον οι εκλεκτοί; Μπα, δε βαριέσαι, ας ψηφίζει κι ο Διαλεγμένος.



ΥΓ. Κι αυτά μας τα ’χει ξαναπεί ο Διαλεγμένος, μα είναι πάντα ωραία: «Ο σκηνοθέτης, επάγγελμα των τελευταίων χρόνων, επιβλήθηκε ως εξής: Καθόταν ένας ηθοποιός στην πλατεία για ν’ ακούσει την πρόβα: “Μανώλη, πιο πίσω, κρύβεις τη Μαρία” έλεγε. Μ’ αυτά και μ’ αυτά μπήκε στην παράσταση απ’ το παράθυρο…»

Να 'μπαινε και μια στάλα λογική ή μέτρο απ' το παράθυρο...

buzz it!